Het geheim van Elysion

Het geheim van Elysion45 jaar studie naar Nabij-de-dood-ervaringen. Over bewustzijn in liefde zonder waarheen.
Een nabij-de-dood-ervaring (NDE) is een overweldigende confrontatie met de onbegrensde dimensies van ons bewustzijn. In Het geheim van Elysion komt een veertigtal auteurs aan het woord uit België, Engeland, de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland. Ze delen hun visie op tal van aspecten die te maken hebben met de relatie tussen hersenen en bewustzijn, met de verhouding tussen leven en dood, hemel en aarde. Onder de auteurs bevinden zich (inter)nationale experts als Bruce Greyson, Eben Alexander en Peter Fenwick. Aan Nederlandse zijde geven Pim van Lommel, Hans Gerding, Titus Rivas Ineke Visser (Koedam) en Rinus van Warven acte de présence.

Dit boek is de weerslag van 45 jaar studie naar Nabij-de-dood-ervaringen en gaat over bewustzijn in liefde zonder waarheen.

Rechtstreeks te bestellen bij Landelijk Expertisecentrum Sterven. Een door mij gesigneerd exemplaar ontvangen, mail dan naar info@weerschijn.nl

Ineke Visser (Koedam) werkte in hospices als vrijwilliger, coördinator, trainer en onderzoeker voor Peter Fenwick (UK) naar end-of-life-experiences. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van het Landelijk Expertisecentrum Sterven en auteur van diverse boeken waar onder ‘In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood’. Het is haar missie om bij te dragen aan verruiming van ons collectieve bewustzijn over sterven.