Tweeluik Sterven & Het leven voltooien

Beide boekjes zijn als Tweeluik te bestellen.

Met dit tweeluik Sterven & Het leven voltooien, geven wij aandacht aan sterven opdat sterven weer als een onderdeel van het leven wordt gezien. Een nieuw verhaal over de laatste levensfase in onze samenleving. Prijs Euro 17.

Hoewel beide boekjes bedoeld zijn als een pleidooi voor het ‘gewone’ sterven erkent en respecteert het Landelijk Expertisecentrum Sterven andere keuzes als de unieke en persoonlijke vrijheid van ieder mens. Om te bestellen wordt u doorgeleid naar de webshop van het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Wilt u een gesigneerd exemplaar ontvangen? Mail dan naar info@weerschijn.nl.

Ineke Visser (Koedam) werkte in hospices als vrijwilliger, coördinator, trainer en onderzoeker voor Peter Fenwick (UK) naar end-of-life-experiences. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van het Landelijk Expertisecentrum Sterven en auteur van diverse boeken waar onder ‘In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood’. Het is haar missie om bij te dragen aan verruiming van ons collectieve bewustzijn over sterven.