Sterven. Tijd voor een ander verhaal

Dit boekje (48 pagina’s), geschreven door Ineke Visser, is een uitgave van het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Het gaat over de gelaagdheid van sterven en beoogt een ruimere visie te ontwikkelen over het proces van sterven. Het wil de weg vrijmaken voor een nieuw verhaal over de laatste levensfase in onze samenleving. Een verhaal dat vertelt over het kostbare en wezenlijke van deze diepmenselijke ervaring. Een verhaal over intimiteit, verbondenheid en heling. In dit boekje vindt u vijf kaders met handreikingen voor verschillende momenten in het intensieve proces van sterven. Mocht u met het sterven van een naaste te maken hebben, voel dan zelf goed aan welke handreikingen mogelijk iets voor u kunnen betekenen. Prijs Euro 9,50.

Om te bestellen wordt u doorgeleid naar de webshop van het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Wilt u een gesigneerd exemplaar ontvangen? Mail dan naar info@weerschijn.nl.

Ineke Visser (Koedam) werkte in hospices als vrijwilliger, coördinator, trainer en onderzoeker voor Peter Fenwick (UK) naar end-of-life-experiences. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van het Landelijk Expertisecentrum Sterven en auteur van diverse boeken waar onder ‘In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood’. Het is haar missie om bij te dragen aan verruiming van ons collectieve bewustzijn over sterven.