Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde

p028_1_1Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde
jouw unieke weg in dienstbaarheid

In Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde schetst Ineke ‘een weg van ont-wikkeling in dienstbaarheid’ die ieder van ons uiteindelijk gaat. Nergens moraliserend, vol mededogen en respect voor de mens die vanuit een eigen verlangen tot bewustzijn komt met als doel de Goddelijke orde manifest te maken op aarde. In de ware betekenis van ‘Uw wil geschiede’ brengt deze weg ieder mens dichter bij zijn individuele bestemming.

Jouw unieke weg in dienstbaarheid gaat over de innerlijke weg van de mens om vrij en vreugdevol zijn plek in te nemen en zijn functie te vervullen in het Grote Geheel. Te luisteren naar de stem van de ziel is geen gemakkelijke weg en vraagt innerlijke bereidheid, toewijding, concentratie en geduld. Voor wie die weg wil gaan, biedt Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde daarbij (be)oefeningen en liefdevolle ondersteuning. Eenmaal het pad van dienstbaarheid ingeslagen, blijkt er geen grotere vervulling te bestaan dan ons te verbinden met wie wij ten diepste zijn en doen waartoe wij ons op aarde geroepen weten.

Met persoonlijke bijdragen van Hans Korteweg, Kader Abdolah, H.J. Witteveen, Ilja Maso, Zr. Leonarda (Claris), Ronald Jan Heijn en Paul de Chauvigny de Blot SJ.

Met Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde biedt Ineke, in deze roerige tijd van bewustwording, een verhelderend en bemoedigend perspectief op de bestemming van de mens. Scroll hier door de inhoudsopgave.

E-book € 10,– incl. 21%

te bestellen door middel van een e mail naar info@weerschijn.nl o.v.v. adresgegevens

Ineke
Ineke Koedam studeerde aan de UvH en is oud hospice coördinator. Sinds 2003 heeft zij haar eigen praktijk Weerschijn voor sterven, afscheid en rouw. Van 2009-2011 deed zij voor de Engelse neuropsychiater Peter Fenwick onderzoek naar 'end-of-life-experiences' . Ineke schoolt werkers in de terminale zorg, en spreekt en schrijft over sterven, het stervensproces en orgaandonatie.