Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde

p028_1_1Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde
jouw unieke weg in dienstbaarheid

In Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde schetst Ineke ‘een weg van ont-wikkeling in dienstbaarheid’ die ieder van ons uiteindelijk gaat. Nergens moraliserend, vol mededogen en respect voor de mens die vanuit een eigen verlangen tot bewustzijn komt met als doel de Goddelijke orde manifest te maken op aarde. In de ware betekenis van ‘Uw wil geschiede’ brengt deze weg ieder mens dichter bij zijn individuele bestemming.

Jouw unieke weg in dienstbaarheid gaat over de innerlijke weg van de mens om vrij en vreugdevol zijn plek in te nemen en zijn functie te vervullen in het Grote Geheel. Te luisteren naar de stem van de ziel is geen gemakkelijke weg en vraagt innerlijke bereidheid, toewijding, concentratie en geduld. Voor wie die weg wil gaan, biedt Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde daarbij (be)oefeningen en liefdevolle ondersteuning. Eenmaal het pad van dienstbaarheid ingeslagen, blijkt er geen grotere vervulling te bestaan dan ons te verbinden met wie wij ten diepste zijn en doen waartoe wij ons op aarde geroepen weten.

Met persoonlijke bijdragen van Hans Korteweg, Kader Abdolah, H.J. Witteveen, Ilja Maso, Zr. Leonarda (Claris), Ronald Jan Heijn en Paul de Chauvigny de Blot SJ.

Met Een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde biedt Ineke, in deze roerige tijd van bewustwording, een verhelderend en bemoedigend perspectief op de bestemming van de mens. Scroll hier door de inhoudsopgave.

E-book € 10,– incl. 21%

te bestellen door middel van een e mail naar info@weerschijn.nl o.v.v. adresgegevens

Ineke Visser (Koedam) werkte in hospices als vrijwilliger, coördinator, trainer en onderzoeker voor Peter Fenwick (UK) naar end-of-life-experiences. Zij is initiatiefnemer en voorzitter van het Landelijk Expertisecentrum Sterven en auteur van diverse boeken waar onder ‘In het licht van sterven, ervaringen op de grens van leven en dood’. Het is haar missie om bij te dragen aan verruiming van ons collectieve bewustzijn over sterven.