DREMPEL, Magazine over leven met sterven

DREMPEL OS.inddGeboren worden, opgroeien, ouder worden, sterven. Dat einde komt, maar hoe? Het is een onbekende fase in ons leven. Het Landelijk Expertisecentrum Sterven wil mensen meer bewust maken van het stervensproces en ze ermee helpen. Door te luisteren en door kennis en inzicht te delen. Zo kan angst voor sterven plaatsmaken voor vertrouwen. En vertrouwen heeft alles te maken met je overgeven aan het onvermijdelijke. Met acceptatie. Dat geeft verlichting en rust in hoofd en hart.

DREMPEL is een eenmalige uitgave van het Landelijk Expertisecentrum Sterven. Met diepte-interviews, artikelen en reportages en rijk geïllustreerd is het een prachtig bewaarmagazine. Prijs Euro 8,95 (plus verzendkosten). Hoofdredacteur: Ineke Koedam.

Om te bestellen wordt u doorgeleid naar de uitgeverij.

Ineke
Ineke Koedam studeerde aan de UvH en is oud hospice coördinator. Sinds 2003 heeft zij haar eigen praktijk Weerschijn voor sterven, afscheid en rouw. Van 2009-2011 deed zij voor de Engelse neuropsychiater Peter Fenwick onderzoek naar 'end-of-life-experiences' . Ineke schoolt werkers in de terminale zorg, en spreekt en schrijft over sterven, het stervensproces en orgaandonatie.